Warme Paraffine behandeling

Warme paraffine behandeling Oirsbeek Beekdaelen

Paraffine behandeling

Een paraffine behandeling is een zeer aangename hand of voet verzorging met direct voel- en zichtbaar resultaat.

De behandeling verzacht en hydrateerd de huid en de nagelriemen. De huid krijgt een gezonde uitstraling. De warme paraffine laag stimuleert de bloedsomloop en kalmeert en ontspant de huid.

 

Ideaal als verjongingskuur voor de handen of voor mensen met reuma. Het verbeterd de doorbloeding, de beweeglijkheid van de gewrichten en de soepelheid van de spieren.

 

Hoe werkt een Paraffine Behandeling:
Eerst worden uw voeten of handen gescrubd, dit is om dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen beter in de huid opgenomen worden. Daarna wordt de crème in gemasseerd en worden de voeten of handen een voor een in het warme paraffine bad gedompeld.
De paraffine stolt direct en de voeten of handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstof sok of handschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 10 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de crème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de voeten of handen zijdezacht aan.

 

Een heerlijke en ontspannende behandeling met nog weken voelbaar resultaat